11.3.11

Εξομολογήσεις


She thinks
«είναι ωραίο να ξέρεις πως μπορείς να μαγειρέψεις με κάποιον επειδή και εκείνος σαπουνίζει τις πιπεριές, επειδή και εκείνος διαλέγει τα σωστά λαχανικά. Ξέρεις πως μπορείς να μαγειρέψεις μαζί του όταν πλένει πάντα τα χέρια του πριν και όταν δεν τον ενοχλεί που ψάχνεις με μανία τις ημερομηνίες λήξεως. Είσαι πια σίγουρη ότι μπορείς να μαγειρέψεις με κάποιον όταν εκείνος σε ρωτάει «να το κάνω έτσι ή μήπως σε πονέσει το στομάχι σου;» αλλά όχι γλυκανάλατη ερώτηση, απλά μια ερώτηση που δείχνει ότι λαμβάνει υπόψη του ότι θα φας και εσύ.
«είναι ωραίο να ξέρεις πως μπορείς να ξυπνήσεις άνετα με κάποιον επειδή με μαγικό τρόπο ξυπνάτε την ίδια ώρα. Ξέρεις πως μπορείς να ξυπνήσεις με κάποιον όταν δεν σε νοιάζει αν αργήσεις στο γραφείο. Είσαι πια σίγουρη ότι μπορείς να ξυπνήσεις με κάποιον όταν απλά χαμογελάς όταν ανοίγεις τα μάτια σου»
«είναι ωραίο να ξέρεις να κάνεις βόλτες με κάποιον επειδή κάνετε την ίδια διαδρομή χωρίς να την έχετε συμφωνήσει. Ξέρεις πως μπορείς να κάνεις βόλτα με κάποιον όταν τα βήματα σας συγχρονίζονται και ο ένας προσέχει τις λακκούβες στο βήμα του άλλου. Είσαι πια σίγουρη για τις βόλτες σου με τον άλλον δεν αφήνεις το χέρι σου από το χέρι του ακόμα και να πρέπει να κάνεις κύκλο γύρω από το δέντρο»
«είναι ωραίο να ξέρεις ότι μπορείς να δεις ασπρόμαυρες ταινίες με τον άλλον όταν εκείνος ο άλλος έχει απίστευτη συλλογή από τις αγαπημένες σου. Ξέρεις πως μπορείς να δεις ασπρόμαυρες ταινίες με κάποιον όταν στην συλλογή του έχει όσες θες να δεις και τις ψάχνεις καιρό. Είσαι πια σίγουρη πως θες να βλέπεις ταινίες με κάποιον όταν ανακαλύπτεις ότι μπορείς να δεις μαζί του 3 στην σειρά σε ένα βράδυ»
«είναι ωραίο να ξέρεις πως μπορείς να μιλήσεις για τα αγαπημένα σου βιβλία με κάποιον. Ξέρεις πως μπορείς να μιλήσεις για τίτλους και συγγραφείς μαζί του όταν ανακαλύπτεις πως στην τσάντα σου έχεις το αγαπημένο βιβλίο εκείνου κατά τύχη. Είσαι πια σίγουρη όταν στην βιβλιοθήκη του βρίσκεις όλα όσα αγαπάς σε χαρτί»  
«είναι ωραίο να κάνεις ζήλιες. Ξέρεις πως κάνεις ζήλιες όταν όλα σε πειράζουν. Ακόμα και ο ήχος από ένα μήνυμα. Είσαι πια σίγουρη ότι ζηλεύεις όταν ακούς ήχο από μήνυμα όταν αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ»
«είναι ωραίο να ξέρεις είναι στιγμές που απλά δεν μπορείς να κάνεις έναν διάλογο της προκοπής με τον άλλον. Ξέρεις πως δεν μπορείς να κάνεις έναν διάλογο της προκοπής με τον άλλον όταν απλά ο διάλογος δεν βγάζει νόημα. Είσαι πια σίγουρη πως ο διάλογος δεν θα καταλήξει πουθενά όταν απλά δεν καταλήγει πουθενά. Μικρή παράνοια»
«Είναι ωραίο να παρανοείς. Να ζεις μικρές παράνοιες. Ξέρεις πως ζεις μικρές παράνοιες όταν συμβαίνουν παράλογα πράγματα και εσύ τα δικαιολογείς. Είσαι πια σίγουρη ότι η παράνοια είναι στην ζωή σου όταν από λεπτό σε λεπτό ερωτεύεσαι όλο και πιο πολύ αυτή την παράνοια»
«είναι ωραίο να ξέρεις πως από λεπτό σε λεπτό ερωτεύεσαι. Ξέρεις πως ερωτεύεσαι όταν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω. Είσαι πια σίγουρη πως ερωτεύεσαι όταν γράφεις για αυτό. Και όταν έχει παρέα στην παράνοια»


He thinks
Δεν είμαι καλός στα λόγια. Μμμ… Καλά αυτό δεν είναι και πολύ σωστό. Είμαι καλός στο να λέω ιστορίες. Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος στο να γράφω όμως. Μμμ… Καλά αυτό δεν είναι και πολύ σωστό. Δεν είμαι και τόσο καλός στο να εξομολογούμαι. Ή τουλάχιστον πιστεύω ότι δεν είμαι. Ή τουλάχιστον δεν πίστευα ότι ποτέ θα ήμουν. Μπέρδεμα ε; Μάλλον…
Απλά δες το σαν κάτι που πίστευες ότι ποτέ δεν μπορείς να το κάνεις χωρίς ποτέ να το έχεις κάνει! Και όταν ξαφνικά κάποιος/κάτι στο βγάλει από μέσα σου νοιώθεις απλά απίστευτα που το κατάφερες. Τόσο απίστευτα όπως το κάθε λεπτό που περνάω μαζί σου.
Εξομολογήσεις λοιπόν ε; Από τα θέματα που τα ψιλοφοβάμαι, όχι γιατί δεν ξέρω τι θα γράψω ξαφνικά, αλλά γιατί δεν θέλω να αφήσω έξω τίποτα. Και είναι τόσα αυτά που θέλω μαζί σου…
Εξομολογούμαι ότι… φοβάμαι να μην κάνω κάποιο λάθος, ξενερώσεις μαζί μου και δεν θέλεις να με ξαναδείς
Εξομολογούμαι ότι… δεν θέλω με τίποτα αυτό που ζούμε να είναι ένας ενθουσιασμός της αρχής. Και δεν πιστεύω ότι είναι. Θέλω να έχει διάρκεια. Και πιστεύω ότι θα έχει
Εξομολογούμαι ότι… θέλω να χαθούμε μαζί σε ένα ερημικό νησί και να μην μας απασχολεί τίποτα από αυτά που υπάρχουν στο μυαλό μας στην πόλη…
Εξομολογούμαι ότι… είσαι ότι πιο ωραίο έχω γνωρίσει στη ζωή μου
Εξομολογούμαι ότι… ακόμα δεν έχω καταλάβει τι μου έχεις βρει και είσαι μαζί μου
Εξομολογούμαι ότι… δεν πρόκειται ποτέ να σου κάνω μαλακία
Εξομολογούμαι ότι… μαζί θα δούμε τις πιο ωραίες ασπρόμαυρες ταινίες ever
Εξομολογούμαι ότι… χαμογελάω τρελά κάθε φορά που σε έχω αγκαλιά
Εξομολογούμαι ότι… θέλω να δω μαζί σου πολλά ακόμα ξημερώματα – σαν το πρώτο, ξέρεις εσύ
Εξομολογούμαι ότι… είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου